Friss hírek

2008.11.06. 11:07

LABDARÚGÁS: Torres a hétvégén visszatérhet

<p>Majdnem biztos, hogy a Liverpool spanyol támadója, Fernando Torres a hétvégi, West Bromwich Albion elleni bajnoki mérkőzésen újra pályára léphet, mert felgyógyult a térdsérüléséből.</p>

A kiváló támadó október 15-e óta nem játszott, de a klub menedzsere, Rafa Benitez és a csapatkapitány, Steven Gerrard is biztos benne, hogy Torres szombaton ismét magára öltheti a "vörösök" mezét.

"Véleményem szerint Torres a hétvégén már játszani fog. Az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája meccset azért hagyta ki, mert nem volt megelégedve az erőnlétével" - nyilatkozta Benitez. "Még nem volt biztos magában, és egy térdsérülésnél nem szabad kockáztatni" - tette hozzá a spanyol tréner. "A hét hátralevő részében minden edzés után beszélni fogok Torressel, és természetesen az orvosokkal is konzultálni fogok az állapotáról. De Fernandóé lesz az utolsó szó" - magyarázta a szakember.

Gerrard - aki a Madrid elleni keddi BL-találkozón a 95. percben egyenlített - már alig várja, hogy újra játsszon a 24 éves kiválóság. "Remélem Torres felépül hétvégére, mert már nagyon hiányzik a csapatból. Egész héten velünk edzett, és egész jól alakulnak a dolgok" - fogalmazott a középpályás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!