Sport

2011.11.27. 15:56

DVTK vs. FTC - Kapunyitás előtt...

Miskolc-Diósgyőr - Már csak percekben mérik a kezdést a Diósgyőr vs. Ferencváros focibajnoki előtt.

Miskolc-Diósgyőr - Már csak percekben mérik a kezdést a Diósgyőr vs. Ferencváros focibajnoki előtt.

Három órával a kezdés előtt a Diósgyőri Stadion közelében található vendéglátó egységekből a még csendes létesítményig elhallatszott a hazai szurkolók hangolása. Ekkor a stadionon belül már állt a színpad, ahol a kapunyitástól, 16 órától szórakoztatják majd a korábban kiérkező nézőket a fellépők. A tribün és a napos oldal tetőszerkezetének tartójára akasztott hálóban több ezer lufi várja, hogy a drukkerek kerüljön.

Ezekben a percekben a T-Dance tánciskola főpróbája zajlik, a hazai ultrák már túl vannak ezen, a központi ultra-szektor előtt két nagy hangfal és az ehhez kapcsolódó erősítő is felállításra került, ami azt szolgálja, hogy a hazai tábor minden tagjához időben - fáziskésés nélkül - eljuthassanak az éppen "műsorra" kerülő számok első sorai.

Ezekben a percekben a stadion környékén már több százan várnak a 16 órás kapunyitásra. A vendéglátó pontok is felkészültek: kellemes forralt bor illatát lehet érezni, biztos sok fog belőle fogyni ebben az egyre hűvösebbé váló időben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!