Sport

2015.01.30. 22:47

Kádár Tamás: három és fél esztendő Poznanban

Miskolc - Amint azt már előre lehetett tudni, sejteni: az orvosi vizsgálat után pénteken megtörtént az aláírás, így hivatalosan is eldőlt, hogy Kádár Tamás, a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatától a lengyel első osztályban szereplő Lech Poznanhoz igazolt.

Miskolc - Amint azt már előre lehetett tudni, sejteni: az orvosi vizsgálat után pénteken megtörtént az aláírás, így hivatalosan is eldőlt, hogy Kádár Tamás, a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatától a lengyel első osztályban szereplő Lech Poznanhoz igazolt. A polák klub tájékoztatása szerint a huszonnégy esztendős magyar válogatott védő három és fél esztendőre, vagyis 2018. június 30-ig írta alá kontraktusát.

Kádár Tamás – akiért sajtóértesülések szerint 400.000 eurót, nagyjából 125 millió forintot kaphattak a miskolciak – a DVTK hatodik téli távozója Nenad Rajic (?), Elek Ákos (Changchun Yatai), Debreceni András (Vasas), Csirszki Martin (Szolnok, kölcsönbe) és Szabó Balázs (Soproni VSE, kölcsönbe) után.

A piros-fehérek – amint azt már kedden jeleztük – szombaton újabb felkészülési találkozót játszanak, a másodosztályú Ajka ellen, Budapesten. Igaz, a 16 órakor a Fáy utcai műfüves edzőpályán sorra kerülő összecsapás zárt kapus.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!