Közös találkozó az ügyfélbarát parkolásért

Közös megbeszélést tartott szerdán a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. (BÖP) vezetősége és az Emberibb Parkolásért Mozgalom (EMPAMO) képviselői – tájékoztatott a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. közleményben. A találkozót Rusznák Imre BÖP igazgató kezdeményezte, hogy megbeszéljék a parkolási társaság és a civil szervezet közötti korábbi nézeteltéréseket. A két szervezet megállapodott abban, hogy a jövőben folyamatos párbeszédet folytatnak.

A BÖP tájékoztatása szerint a találkozón egyetértés volt abban, hogy a parkolási vállalat és a civil szervezet egyaránt egy átlátható, ügyfélbarát, korrupciómentes parkolási szolgáltatás megteremtéséért harcol. A résztvevők megállapodtak abban, hogy a jövőben folyamatos párbeszédet folytatnak. A BÖP számít az EMPAMO javaslataira és észrevételeire.

Az együttműködés első lépéseként, a transzparencia jegyében az igazgató meghívására az EMPAMO képviselői egy látogatáson vesznek részt a vállalatnál, ahol részletesen megismerkedhetnek az ott folyó munkával, az ott dolgozó munkatársakkal, a parkoltatás során használt technikai eszközökkel és azok működésével. Az EMPAMO képviselői a meghívást elfogadták, az időpontról később egyeztetnek.Sporthírek