Közös fellépés

Közös fellépés
DJ Szatmári sikert-sikerre halmozott a nyáron. Előbb 4 hétig vezette a népszerű Balatoni nyár feldolgozásával a MAHASZ Dance listáját, majd öt hét leforgása alatt nyolcszor is együtt zenélt a német slágergyárosnak kikiáltott Global Deejays-vel.

Először a július 4-i Függetlenség napi partin léptek egy estén a lemezjátszók mögé, egy nap múlva Debrecenben pörgették együtt a korongokat. Egy hónapnyi szünet után Téglás, Tiszaújváros, Szarvas, Komádi buliállomások következtek, végül két hajdúszoboszlói partival zárták egy időre a közös munkát.

A népszerű lemezlovas július elején először játszott a világsztárok társaságában: “Történelmi pillanat ez az életemben. Büszke voltam, hogy a Global Deejays előtt közvetlenül én játszottam és vezettem fel a bulit. Személyükben nagyon közvetlen srácokat ismertem meg. Jókat beszélgetünk, egészen összebarátkoztunk.

Az eszmecserénk olyan jól sikerült, hogy néhány magyar szót is megtanultak. Nagyon tetszett nekik a “Ki akar bulizni?” és “Jó estét!” mondatokat.” Szatmári szerint a DJ-duó valamennyi alkalommal egy jól felépített műsort adtak elő: ” A kezdeti lassúbb nóták után egyre pörgősebb dalokat válogattak Bevallom kíváncsian figyeltem minden mozdulatukat. Egy általam még nem ismert csemegét is játszottak.Érdeklődésemre elárulták, hogy ez a Stars on 45 című saját daluk. Éppen kérdeztem volna tőlük, hogyan tudom megkapni, miután ők meglepetésemre nekem adták a bakelitet, amit kérésemre dedikáltak.

A dal érdekessége, hogy ezt még hazánkban nem adták ki.” – mesélte a közkedvelt DJ Szatmárihoz kapcsolódó hír, hogy a Budapest Parádé fellépése után minden energiáját az új dala készítésére fordítja, ami információink szerint  október végé már hallható lesz.