Közös buli

Közös buli
Az elmúlt héten szombaton fergeteges Revolution Partynak adott otthont az apagyi Flintstones Discotech.

Az est főszereplői a német sztár DJ, Klubbingman és Magyarország első számú DJ-párosa, Náksi vs. Brunner voltak, akik az 1100 fős tomboló közönségnek játszották egész éjszaka napjaink legjobb klubzenéit!

A “No Limit on the Beach” és a “Magic Summer Night” sztárjának új dala szolgált a party névadójául, hisz Klubbingman aktuális slágerének címe épp ez: “Revolution”. A “forradalmian új” felvétel érdekessége egyébként, hogy közreműködőként megjelenik benne Trixy Delgado, aki a ’90-es években átütő sikert elért eurodance-trió, a Masterboy énekesnőjeként vált ismertté bő egy évtizeddel ezelőtt. Épp ennek a csapatnak a producere és másik tagja volt egyébként Tommy Schleh (azaz Klubbingman), valamint az egykori harmadik tag, az apagyi fellépésen szintén jelen levő Enrico Zabler.

Az est folyamán remek DJ-szettet játszó Klubbingman – ahogyan Náksi és Brunner – jelenléte is hozzájárult ahhoz, hogy a DanceMania RECORDINGS és a CLS Booking közös partija hosszú ideig emlékezetes maradjon a Flintstones Discotech vendégeinek. Klubbingman egyébként nemcsak a klubokban, hanem saját rádióműsorában is szórakoztat, hisz a DJ-producer a német Sunshine Live egyik műsorvezetője, ahol Welcome to the Club című mixében gyakran játssza a Náksi vs. Brunner-páros “Rodina” című dalát, s hamarosan bemutatja a “Parade 2005” című újdonságot is.

Náksi és Brunner számos külföldi felkérésének és fellépésének köszönhetően nem ez volt az első alkalom, hogy a magyar páros külföldi sztárokkal együtt pörgette a lemezeket, ám már az is bizonyos, hogy nem is az utolsó. November 26-án, szombaton ugyanis a kisvárdai Atlantis diszkóban lesz Náksi születésnapi partija négy német top DJ közreműködésével! Az egész éjszakás fiesta során a lemezjátszók mögé lép az ünnepeltet tartalmazó duó, Náksi és Brunner, valamint Pulsedriver (Aqualoop Records), Rocco & Bass-T (Aqualoop Records), valamint Tom Mountain (2 Brothers on the 4th Floor, Bassheadz, Re-Flex).