haon-sportoldal

2010.08.14. 22:49

Pontosan debütált Fórián

<p>Az NB II. Keleti csoportjában is a mai napon kezdődtek a küzdelmek.</p>

Az egyik hajdú-bihari csapat lépett csak ma pályára. A Hajdúböszörmény, melynek immáron Fórián Zsolt az edzője, a tavaly még NB I-ben szereplő Nyíregyháza ellen tudott elérni 1-1-es döntetlent. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson.

Hajdúböszörmény – Nyíregyháza 1-1 (1-0)
Hajdúböszörmény, vezette: Berke Balázs (Márton Zsolt, Butkai Zsolt).
HTE: Tóth – Király, Szilágyi, Giura, Hortó, Kiss L. (Bellon), Arnóczki, Nagy D., Lovas (Kerek), Bogdanovic (Balás), Simtchatcha. Edző: Fórián Zsolt.
Nyíregyháza: Vojinovic – Ambrusz, Zabos (Szilágyi), Lakatos, Pákolicz, Andorka, Bajzát, Abdelali, Hurt (Bosnjak), Demjén (Batizi-Pócsi), Goia. Edző: Brekk János.
Gól: Simtchatcha, illetve Andorka (11-esből). Kiállítás: Simtchatcha.
Fórián Zsolt: A játékosaimnak nem mondtam, de a meccs előtt kiegyeztem volna egy döntetlennel, a találkozó után már hiányérzetem van, és keserű szájíz, hiszen megérdemeltük volna a győzelmet, gratulálok játékosaimnak, akik emberhátrányban is mindent megtettek, köszönöm nekik, hogy pontosan debütálhattam. A nyíregyháziaknak sok sikert kívánok a folytatáshoz.
Brekk János: Ez olyan volt, mint egy rémálom, hiszen egy 10 emberrel játszó csapatot nem tudtunk legyőzni. Néhány játékos csúnyán becsapott, aminek következményei lesznek....

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!