Közlemény – Változás az MVK Zrt. élén

Akt.:
Miskolc – Az MVK Zrt. vezérigazgatói posztján Singlár Zsolt váltja Devecz Miklóst június 1-től. Devecz Miklós megbízatása május végén lejárt, így egy év elteltével távozik a vállalat éléről. Utódjául a Miskolc Holding Zrt. Singlár Zsoltot nevezte ki, Devecz Miklós a Miskolc Holding Zrt. kötelékein kívül folytatja karrierjét.

A Miskolc Holding Zrt. Singlár Zsoltot, mint vezérigazgatót elsődlegesen a járműpark-fejlesztéssel, az utasbarát szolgáltatások színvonalának további emelése mellett az utastájékoztatás modernizációjával és Miskolc Város Villamosprojektének további sikeres lebonyolításához tartozó feladatok ellátásával bízta meg.

A részvénytársaságnál a vezérigazgatói teendőket cégvezető segíti. A Miskolc Holding Zrt. erre a posztra az MVK Zrt. eddigi operatív igazgatóját, Fónagyné Hajdu Zitát nevezte ki, aki a cégvezetői teendők ellátásával segíti a vezérigazgató munkáját.

A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsa köszönetet mond Devecz Miklósnak a miskolci közösségi közlekedés érdekében tett erőfeszítéseiért és sok sikert kíván a szakembernek a ZTE FC vezérigazgatói feladataihoz.

– Pásztor Imre, Miskolc Holding –

Miskolc, 2014. június 2.