Közlemény – Újabb önkormányzati mélygarázs Miskolcon

Újabb önkormányzati mélygarázs Miskolcon
Újabb önkormányzati mélygarázs Miskolcon
Miskolc – A miskolci Hősök tere mélygarázs tulajdonjogát jogerős ítélettel Miskolc Város Önkormányzata kapta meg. Az üzemeltetést a Régió Park Miskolc Kft. végzi.

A miskolci önkormányzat és a korábbi üzemeltető-tulajdonos cég között bírósági döntést követően került sor a tulajdonjogot érintő per lefolytatására. A miskolci Hősök tere mélygarázs tulajdonjogát jogerős ítélettel Miskolc Város Önkormányzata kapta meg. Az üzemeltetést a Régió Park Miskolc Kft. végzi.

– Az elmúlt hetekben megtörtént a mélygarázs műszaki átadás-átvétele, ezt követően elvégeztünk vízszigetelési, világítástechnikai munkálatokat, felújítottuk az aggregátort az érintésvédelmi és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat mellett, valamint átprogramoztuk, rendszerünkhöz illesztettük a beléptetést, a díjszabást, ahol kellett festettünk – sorolta Perecsenyi Attila a mélygarázs „újranyitásával” kapcsolatban eddig elvégzett munkát.

Olcsóbb lett

A Régió Park Miskolc Kft. ügyvezetője hozzátette, a 138 gépkocsi parkolására lehetőséget nyújtó mélygarázs parkolási díjai csökkentek az eddigiekhez képest, vagyis az óradíj 260 forint, a havi bérletek közül a napközbeni 9500 forint, az éjszakai pedig 4500 forint, míg az éjjel-nappali bérletkonstrukció 13.500 forintba kerül egy hónapra.

– Pásztor Imre, Miskolc Holding Kommunikációs- és PR vezető –