Sport

2012.08.01. 09:15

DVTK: Próbajátékosok, Arze és Pölöskey

Újabb két játékos érkezett próbajátékra a DVTK-hoz, Arze Belgiumban folytatja, a Ferencvárossal szerződést bontó Pölöskeyt a DVTK-val hozták szóba.

Újabb két játékos érkezett próbajátékra a DVTK-hoz, Arze Belgiumban folytatja, a Ferencvárossal szerződést bontó Pölöskeyt a DVTK-val hozták szóba.A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK-hoz kedden újabb két játékos érkezett próbajátékra. Egyikük a szlovákiai állampolgárságú, 24 éves védő, aki az előző szezonban az MFK Kosice játékosa volt. A másik játékos a 20 esztendős kapus, Ambrusics Róbert, aki az elmúlt ősszel a Vasas keretéhez tartozott, tavasszal pedig a Cambridge United csapatában szerepelt.

Kedden az is eldőlt, – amiről elsőként az Észak-Magyarország számolt be, – hogy a DVTK szerződés bont a bolíviai középpályással, Vicente Arzével, a labdarúgó pedig a belga első osztályban szereplő Sporting de Charleroi gárdájában folytatja pályafutását.

Napvilágot látott az a hír is, hogy a Ferencvárosi TC szerződést bontott Pölöskey Péterrel, a játékos kérésére, és az internetes portálok gyorsan össze is boronálták a csatárt kereső Diósgyőrrel. 

– Még nem vettük fel a kapcsolatot Pölöskeyvel, de most, hogy szabaddá vált, nem elképzelhetetlen, hogy így fogunk tenni, hiszen szeretnénk még csatárt igazolni – válaszolta érdeklődésünkre Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetője.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!