Közlemény – Rövid nyári szolgáltatási szünet a távhőrendszeren

Közlemény – Rövid nyári szolgáltatási szünet a távhőrendszeren
Miskolc – A MIHŐ Kft. évről évre mindent megtesz annak érdekében, hogy a távhőszolgáltató rendszer teljes leállással járó nyári karbantartását a lehető legrövidebb idő alatt elvégezze.

Az avasi városrészben és a belvárosban a gázszolgáltatás szüneteltetése, a geotermikus hálózat bővítése, valamint az MVM MIFŰ Kft. területén folyó ütemezett munkálatok miatt 2014. június 24-én 00.00 órától előreláthatólag 2014. június 25-én 24.00 óráig szünetel a használati melegvíz-szolgáltatás. Ez alatt a MIHŐ Kft. is elvégzi a távhőrendszer karbantartását.

Diósgyőr városrészben a tavalyi évvel ellentétben idén nem várható szünet a használati melegvíz-szolgáltatásban.

Bulgárföld városrészben idén nem várható szünet a használati melegvíz-szolgáltatásban. Azonban egyes hőközpontok karbantartása miatt az ezeket ellátó épületekben lehet néhány órás szolgáltatási szünet.

A távhőszolgáltatási szünet alatt a melegvízcsapokból hideg víz folyik, amit a melegvízmérő óra érzékel és mér, ez indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében a MIHŐ Kft. javasolja, hogy a karbantartás ideje alatt a melegvízmérő óra előtt lévő szerelvényt zárják el.

– Pásztor Imre, Miskolc Holding –