Közlemény – Parkolási rend május 1-től Miskolcon

Közlemény – Parkolási rend május 1-től Miskolcon
Miskolc – Május elsején, pénteken a Régió Park Miskolc Kft. felszíni parkolóiban minden zónában, valamint a Régiposta utcai Széchényi negyed parkolóházban díjmentes a parkolás. Az idegenforgalmi övezetekben viszont díjfizetési kötelezettség lép érvénybe május 2-től minden nap.

Május elsején, pénteken a Régió Park Miskolc Kft. felszíni parkolóiban minden zónában, valamint a Régiposta utcai Széchényi negyed parkolóházban díjmentes a parkolás. Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök tere alatt lévő mélygarázsban az általános rend szerint kell fizetni.

A Tiszai pályaudvar kiemelt közlekedési csomópontban a díjfizetési kötelezettség minden nap, így május 1-én is 8-tól 18 óráig tart.

Kiemelt övezet – díjfizetés május 2-től

Május 2-től minden nap, így hétvégén is fizetni kell a parkolásért a kiemelt idegenforgalmi övezetekben. Az önkormányzat rendelete szerint Miskolctapolcán, Miskolc-Lillafüreden és a diósgyőri vár környezetében a Régió Park Miskolc Kft. felszíni parkolóiban szeptember 30-ig, minden nap 8-tól 18 óráig díjfizetési kötelezettség van.

2015. május 2-án, szombaton Miskolcon az általános rend szerint, 8 órától 13 óráig áll fenn díjfizetési kötelezettség a Régió Park parkolóiban.

– Pásztor Imre, Miskolc Holding –