Közlemény – NAV: Van még esély!

Miskolc – Van még esélye a fizetésképtelen helyzetben lévő cégeknek, ha csődöt jelentenek. A csődeljárás alatt ugyanis lehetőségük van, hogy rendezzék a tartozásaikat a hitelezőikkel, akár egyes tartozások elengedése, átütemezése mellett.

Annak, aki olyan helyzetbe került, hogy a hitelezőit átmenetileg nem tudja kifizetni, de mindenképpen tovább szeretne működni, elkerülve a felszámolási eljárást, érdemes elgondolkodnia a csődeljárás lehetőségén. A csődeljárás célja ugyanis, hogy a fizetési nehézségekkel küzdő cégnek lehetősége legyen a hitelezőivel egyezséget kötni. A csődeljárásban rejlő lehetőségeket kihasználva sok esetben át tudnák hidalni a cégek az átmeneti fizetésképtelenséget, és tovább működhetnének, valamint a munkavállalók is megtarthatnák munkahelyüket.

– dr. Körtvélyesi Zsuzsanna, Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtóreferens, főosztályvezető –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s