Nagyvilág

2012.03.27. 10:51

Ciki! Kiderült, a dögös szépségkirálynő igazából férfi!

Kizárták a Miss Universe versenyből Kanada legszebb lányát, miután rájöttek, hogy Jenna férfinak született.

Kizárták a Miss Universe versenyből Kanada legszebb lányát, miután rájöttek, hogy Jenna férfinak született.

Szőke, bögyös, szexi, dögös alakkal, titokzatos szemekkel - ő Jenna Talackova a Miss Universe döntőse, aki Kanada színeiben indult volna harcba idén a világ legszebb lányának járó koronáért. A szervezők azonban kizárták miután kiderült, hogy Jenna "nem igazi nő", ő ugyanis fiúnak született és pár évnyi hormonterápia után 19 évesen végezték el rajta a nemváltoztató műtétet. A versenyre való jelentkezés regisztrációs űrjapán szereplő kérdésre, miszerint született nő-e Jenna az igen választ adta, ugyanis ő úgy érzi, hogy igazi lány, annak született "rossz testbe zárva".

- A szabályok kimondják, hogy természetes született nő jelentkezhet a versnyre - hangsúlyozta Denis Davila a Miss Universe Canada nemzetközi igazgatója - a szabályok nagyon egyértelműek, így Jenna nem folytathatja a versenyt.

 

 

A döntés vegyes érzelmeket váltott ki, volt, aki szerinte az egész úgy undorító, ahogy van, míg mások igazságtalannak tartják, hogy csak azért mert férfinak született, miközben minden más tekintetben nőnek született kitiltják a versenyről és így új szépséget kell választani Kanadának. Az tény Jenna, bárminek is született, ma elképesztően szép és dögös nő.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!