Közlemény – MSZP: Undorító hecckampány volt a „nyomorexport”

Miskolc – A Kúria döntése és a városháza szóvivőjének nyilatkozata bebizonyította, hogy igaza volt az MSZP-nek akkor, amikor undorító hecckampánynak minősítette a miskolci „nyomorexportot”.

Minden, a jogban egy kicsit is jártas ember tudja ugyanis, hogy civilizált országban nem lehet senkinek sem előírni, hogy hová ne költözzön. Ezt Kriza és Soós urak is pontosan tudták, mégis hergelték a miskolciakat. Aljas politikai számításból, a hatalmuk megtartása érdekében.

Hogy mennyire lehetetlen volt ez a jogszabály, jól jelzi: összesen egyetlen család vállalta, hogy a lelépési pénzért elköltözik a városból. Egyetlenegy.

A nyomortelepeket fel kell számolni, ezt épeszű ember nem vitatja. Viszont csakis törvényes keretek között. Éppen ezért a Jobbik-klón Fidesz jobban tenné, ha nem hecckampányokra pazarolná az adófizetők pénzét, hanem tenne is a probléma megoldásáért.

Például valódi telepfelszámolással.

– Az MSZP miskolci szervezete –


A Kúria törvénysértőnek találta a miskolci önkormányzat egy határozatát

Miskolc, 2015. május 14., csütörtök (MTI) – A Kúria törvénysértőnek találta és megsemmisítette a miskolci önkormányzat azon határozatának egy passzusát, amelynek értelmének a miskolci nyomortelepekről önként elköltözők pénzt kapnak, ha a város közigazgatási határán túl vásárolnak ingatlant. A Kúria önkormányzati tanácsának április 28-ai döntése a legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg. tovább »

Közlemény – Fidesz-KDNP: Nyomortelep-felszámolás – A kutya megint ugat, a karaván még mindig halad

Miskolc – A Jobbik annak idején a parlamentben és a városi közgyűlésben egyaránt akadályozta a nyomortelep-felszámolási programot és a fészekrakó ügy megszüntetésének a gyorsítását is. A Jobbik képviselőinek emiatt hónapok óta tartó, folyamatos magyarázkodási kényszerük, alig-alig palástolt lelkiismeretfurdalásuk van. tovább »

Közlemény – Jobbik: Még el sem kezdődött, véget is ért a telepfelszámolás

Miskolc – A Fidesz az elmúlt egy évben arra építette a telepfelszámolást, hogy a falvakból korábban Miskolcra költöző renitenseket 2 millió forinttal fogják a város elhagyására ösztönözni. A tavaly májusban elfogadott lakásbérleti rendelet ugyanis csak akkor biztosítja ezt az összeget az alacsony komfortfokozatú önkormányzati lakások bérlőinek, ha abból vidéken vásárolnak ingatlant. tovább »