Közlemény – MSZP: Tüntetnek a Fidesz-károsultak

Miskolc – Több száz Quaestor-károsultnak nyújtott jogi segítséget Miskolcon az MSZP, péntekig mintegy 150 esetben büntető feljelentést is tettek az érintettek.

Erről dr. Varga László miskolci országgyűlési képviselő beszélt sajtótájékoztatón. Felhívta a figyelmet arra, hogy az MSZP brokerugy.hu elnevezéssel honlapot is indított, ennek célja, hogy mindenki megfelelően tájékozódhasson az ügyben, tisztában legyen a jogi lehetőségeivel.

Hangsúlyozta: bármit is mond és tesz a jelenlegi hatalom ebben az ügyben, a Fidesz elmúlt ötéves kormányzásának rengeteg a károsultja. Őket mind – azaz nemcsak a Quaestor-ügyben érintetteket – várják szombaton 17 órára Budapestre, a Batthyány-örökmécsesnél tartandó demonstrációra, melyet a baloldali ellenzéki pártok közösen szerveznek.

Az MSZP-s politikus arról is beszélt, hogy a szocialista parlamenti képviselők egyéni nyilatkozatokban tették közzé: nem érintettek a Quaestor-ügyben, nem vettek ki semmiféle pénzt a bedőlt brókercégből. A kormánypárti képviselők azonban ilyen nyilatkozatot mind a mai napig nem írtak alá.

– Az MSZP miskolci szervezete –