Közlemény – MSZP: Jó reggelt kormány, jó reggelt Jobbik!

Miskolc – A miskolci MSZP már a 2014-es országgyűlési választási kampány idején felhívta a figyelmet a kormányzati decentralizáció fontosságára, arra, hogy például egy-egy kormányzati szerv – adott esetben egy minisztérium – Miskolcra költöztetése nagyban segíthetné a térség felzárkóztatását, fejlesztését.

Ezért örültünk annak, amikor tavaly kormányzati szinten is felvetették néhány minisztérium vidékre költöztetésének lehetőségét. Annak viszont már nem örültünk, hogy ebből Miskolc megint kimaradt. Hogy ezt megváltoztassuk, aláírásgyűjtési akcióba kezdtünk.

Manapság már azt halljuk, hogy a Lázár János Miskolcra is költöztetne egy minisztériumot, a Jobbik pedig már azt is megmondja, hogy melyik minisztérium legyen az.

Feltalálták a melegvizet. Ha korábban egy picit is odafigyeltek volna arra, amit mondunk, esetleg aláírásukkal támogatták is volna kezdeményezésünket, ma már jóval előrébb tarthatnánk ebben az ügyben.

Jó reggelt kormány, jó reggelt Jobbik!

– Az MSZP miskolci szervezete –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s