Közlemény – Loj Balázs a Fidesz-KDNP edelényi polgármesterjelöltje

Loj Balázs a Fidesz-KDNP edelényi polgármesterjelöltje
Loj Balázs a Fidesz-KDNP edelényi polgármesterjelöltje
Edelény – 2014. június 13-án polgármesterjelölt-állító közgyűlést tartott a Fidesz-KDNP edelényi szervezete. A csoport egyhangúlag, ellenszavazat nélkül Loj Balázs jelöltségét támogatta, amit a szövetség megyei, majd július 3.-án országos választmánya is megerősített.

Loj Balázs a közgyűlésen megköszönte az elsöprő bizalmat a tagságnak, és elmondta, hogy mindenekelőtt Edelény, és a városban élő emberek érdekeit tartja szem előtt. A Fidesz 35 éves polgármesterjelöltje emlékeztetett rá, hogy Edelény hosszú évek óta a legélesebb politikai csatározások helyszíne, ezzel ellentétben ő polgármesterként azért dolgozik majd, hogy a békesség, a közös gondolkodás, a munkahelyteremtés városa, a kastély segítségével pedig a Bódva-völgy kulturális fővárosa legyen.

Loj Balázs szociálpedagógus diplomával rendelkezik, 14 éve önkormányzati területen, illetve önkormányzati intézményeknél dolgozik. Nős, feleségével még a szakközépiskolában ismerkedtek meg, azóta két gyermekük született: Balázs 14 éves, első osztályos gimnazista, kislányuk Bianka 13 éves, szeptembertől a 8. osztályát kezdi.

Születése óta Edelényben él, csak a főiskolai évek alatt volt távol szülővárosától.

– Fidesz Edelényi Szervezete –