Helyi közélet

2012.12.18. 13:56

„Karácsonyi körmenet”

Kazincbarcika – Szép hagyomány Kazincbarcikán, hogy a város önkormányzatának vezetői minden esztendő végén meglátogatják a szociális és gyermekintézményeket, megajándékozzák a nagycsaládosokat és otthontalanokat.

Kazincbarcika – Szép hagyomány Kazincbarcikán, hogy a város önkormányzatának vezetői minden esztendő végén meglátogatják a szociális és gyermekintézményeket, megajándékozzák a nagycsaládosokat és otthontalanokat.Megkezdődtek a hagyományos karácsonyi köszöntések a városban. Kedden, szerdán és pénteken összesen hat intézményegységben járt Szitka Péter polgármester, Klimon István és Sztupák Péter alpolgármesterek.

Könnyes szemmel…

Kedden a Szociális Szolgáltató Központ Gyermekek úti gondozóháza, majd idősek otthona volt a körút első két állomása. A lakók boldog mosollyal várták a vendégeket és hálás tapssal köszönték meg a színvonalas ünnepi műsorokat.

Szerdán az Építők úti idősek klubja, a Jószerencsét úti Idősek Otthona és a muskátli nyugdíjasház lakói fogadták meghatódva, könnyes szemmel az ovisok, diákok műsorát.

Pénteken délután a városi sportközpontban a nagycsaládosokat köszöntötte és lepte meg csomaggal a város, a Szociális Szolgáltató Központ és a helyi egyesület vezetése.

A körútból idén sem maradtak ki a hajléktalanok: alapvető élelmiszerekből álló csomagot kaptak a rászorulók.

Advent negyedik hetében még további karitatív események is lesznek a városban; az Egressy Béni Művelődési Központban péntekig várják a felajánlásokat, melyeket a karitasz helyi csoportja oszt szét a rászorulók között.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában