Közlemény – Jobbik: Reagálás Csöbör Katalin közlésére

Alsózsolca, Miskolc – Reagálás Csöbör Katalin közlésére az alsózsolcai szemetelés ügyében.

Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselőnek nem a mentegetőzés lenne a feladata, hanem Alsózsolca lakosságának képviselete egy olyan hathatós intézkedés beindításával, amely segítené a mélyigénytelenséget tanúsító szemeteléssel kapcsolatos ügy feltárását. Megtehetné, hiszen kollégája, Demkó Dóra lett Alsózsolca társadalmi megbízatású alpolgármestere, aki ebben a minőségében tudhatna az önkormányzat minden munkájáról, ha jól végezné a dolgát.

Utalást arra vonatkozólag nem tettünk, hogy Csöbör Katalinnak bármiféle köze lenne az Alsózsolcán történt illegális szemét elhelyezéséhez, a tényeket sem ferdítettük el, ugyanis Csöbör Katalin valóban az Alsózsolcai KSC Labdarúgó Szakosztályának az elnöke.

Képviselőként, a szakosztály elnökeként és magánemberként is egyet kell, hogy értsen azzal a ténnyel, hogy szennyezett környezetben nem lehet egészséges életmódra nevelni a jövő nemzedékét. Az elkövetők megbüntetésével példát kell mutatni a társadalomnak, mert a szemetelés akkor is bűncselekmény, ha ideiglenesen követik el.

– Bodnár Józsefné, a Jobbik Alsózsolcai Szervezetének elnöke és Jakab Péter, a Jobbik választókerületi elnöke –


Helyreigazítás az alsózsolcai szemetelés ügyében

Alsózsolca – Nemrég megjelent portálunkon a Jobbik közleménye: “Alsózsolcán szemetelni tilos! Kivéve a gyevi bírót!” címmel. Az abban foglaltakkal kapcsolatosan Csöbör Katalin országgyűlési képviselő a következők közlését kérte. tovább »

Közlemény – Jobbik: Alsózsolcán szemetelni tilos! Kivéve a gyevi bírót!

Alsózsolca – A Jobbik sokszor elmondta már: az igazi esélyegyenlőség az, ha a törvény mindenkire egyformán vonatkozik, legyen szó cigánysorról, polgármesteri hivatalról, vagy politikusról. tovább »
hirdetés


hirdet�s