Közlemény – Jobbik: Perkupai “meccs”: ébresztő!

Miskolc, Perkupa – “Ki foga megvédeni a magyar embereket Borsodban, ha már a felfegyverzett rendőrnek is csontját törik a bűnözők? Perkupán a társadalomból végletekig kiilleszkedett, rendőrökre támadó ösztönlények az elmúlt évek fideszes rendteremtésének a gyümölcsei.”

Ide vezet az, amikor teljes településeket hagynak magukra a hatóságok, mit sem törődve azzal, milyen deviáns magatartásformákat hívnak ezzel életre, és zárnak össze a településeinken élő rendre, nyugalomra vágyó polgárokkal. Ide vezet az, amikor a Belügyminisztérium nem talál kivetnivalót abban, ha a Miskolci Rendőrkapitányság nem indít eljárást azokkal szemben, akik fejszével mászkálnak közterületen. A futballmeccsen bírót verő, majd rendőrökre támadó perkupai suhancot nemcsak a mélyigénytelen szülők, de a hatóságok is ilyenné nevelték. Adófizető helyett bűnözővé.

A Borsod-Abaúj-Zemplénben élők az eset után egy emberként kiáltják: ébresztő! A kormány lássa el kötelező feladatát, állítsa végre helyre a vidéken élők biztonságát, bármi áron. Egyúttal válaszolja meg a kérdést: amíg Borsodban rendőrverő hordák tartják terrorban a lakosságot, biztosan az Iszlám Állam ellen kell harcolniuk a magyar katonáknak?

Jakab Péter, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke
Janiczak Dávid, a Jobbik választókerületi elnökeTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek