Helyi közélet

2012.11.29. 19:28

Akció nélkül is újabb letartóztatott uzsorás Ózdon

Borsodnádasd, Miskolc, Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrse által az egyik uzsoraügyben folyó nyomozás során adatok merültek fel arra vonatkozóan, hogy az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított otthon maradt hozzátartozója tovább folytatja a „családi üzletet”, pénzbehajtással foglalkozik.

Borsodnádasd, Miskolc, Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrse által az egyik uzsoraügyben folyó nyomozás során adatok merültek fel arra vonatkozóan, hogy az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított otthon maradt hozzátartozója tovább folytatja a „családi üzletet”, pénzbehajtással foglalkozik.Az ügyben beszerzett személyi bizonyítékok alapján a nyomozók megállapították, hogy mindezen felül a büntetőeljárásban résztvevő személyeket, tanúkat olyan irányban igyekezett befolyásolni a hozzátartozó, hogy az általuk tett vallomások ne támasszák alá a korábban már letartóztatott családtag terhére rótt bűncselekmények elkövetését.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrs nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Akció Alosztályának közreműködésével 2012. november 27-én elfogták és őrizetbe vették a többrendbeli zsarolással gyanúsítható 49 éves arlói férfit, akit a csütörtökön a Miskolc Városi Bíróság nyomozási bírája előzetes letartóztatásba helyezett.

- Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában