Közlemény – Jobbik: Megalakult a perecesi polgárőrség

Akt.:
Miskolc – Erről sajtótájékoztatón számolt be Pakusza Zoltán, a terület jobbikos önkormányzati képviselője, valamint Cseh László, a Bűnmegelőzési Centrum elnöke és Veres Pál, a perecesi polgárőrség vezetője.

Pereces Miskolc egyik legszebb környezetben fekvő városrésze, amelyet azonban Lyukóvölgy közelsége miatt fokozottan védeni kell a bűnözőktől, mondta Pakusza Zoltán. Hangsúlyozta, megválasztása óta az érpataki modell szellemében végzi a munkáját, melynek során normákat vár el azoktól is, akiktől eddig nem követeltek meg semmit. Ennek köszönhetően eddig 3 rendbontó család élt “szabadságjogával” és költözött el – fogalmazott a képviselő. Jelezte azt is, a választókörzetben rendszeresen fellép az áramtolvajokkal szemben és az illegális szemétlerakók megszüntetését is napirenden tartja, emellett a közösségi rendőr is tart fogadóórákat.

Mindezt tökéletesen kiegészíti a polgárőrség, amely hosszas tárgyalások után Perecesen is megalakult – közölte Pakusza. Mint mondta, a helyi polgárőrök Veres Pál vezetésével a Bűnmegelőzési Centrum kötelékében fogják végezni munkájukat, amelyet képviselőként mind anyagilag, mind politikailag támogatni fog a választókörzet lakóinak biztonsága érdekében.

– Jakab Péter, Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke, miskolci frakcióvezetője –