Közlemény – Jobbik: Lakossági fogadóórán inzultált egy többgyermekes családanyát Deák-Bárdos Mihály

Miskolc – “Képviselőhöz és sportemberhez is méltatlan az a viselkedés, amit Deák-Bárdos Mihály, a Fidesz miskolci képviselője tanúsított csütörtöki nyilvános fogadóóráján, amikor agresszív módon útját állta egy, a fórumról távozni készülő törékeny, többgyermekes családanyának” – olvasható a Jobbik közleményében.

Az egykori birkózó olimpikon azt sérelmezte, hogy a hölgy – az egyik média képviselőjeként – felvételt kívánt készíteni az eseményről, illetve kérdéseket tett fel arról, mit tett eddig Deák-Bárdos Lyukóvölgyért, többek között az illegális szennyvízelhelyezés, az illegális beköltözés, valamint a fokozódó tetvesedés visszaszorításáért. A Fidesz képviselője a felvételkészítést megtiltotta, a kérdéseket pedig provokációnak minősítette, végezetül agresszív módon elállta a fogadóóráról távozni készülő hölgy útját, felszólítva kamerája átadására.

A magából kivetkőző politikus viselkedését az eseménynek otthont adó intézmény kamerái rögzítették, így bízunk benne, hogy a helyszínre kért rendőri intézkedés gyors eredménnyel zárul, a Fidesz miskolci frakcióját pedig felszólítjuk, hogy határolódjon el képviselőjétől, akinek cselekedetére nincs mentség. A felkészületlenségre nem agresszió a válasz, hanem tanulás. Ennek szellemében Deák-Bárdos Mihályt arra kérjük, a jövőben a lakossági fogadóórát ne keverje össze a birkózószőnyeggel, vagy ha ez nem megy, döntse el, melyik való neki. Mindenesetre ha így folytatja, képviselőként hamarosan leléptetik.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője