Közlemény – Jobbik: Kriza Ákos adjon magyarázatot az ingyen strandbelépőkre!

Jobbik: Kriza Ákos adjon magyarázatot az ingyen strandbelépőkre!
Jobbik: Kriza Ákos adjon magyarázatot az ingyen strandbelépőkre!
Miskolc – A Fidesz nemrég „primitív hazugságnak” nevezte a Jobbik azon értesülését, hogy származás szerint osztanak ingyenjegyet a miskolci Selyemréti strandra. A radikálisokhoz most egy hangfelvétel is eljutott, melyen egy közmunkás mondja el, honnan is kapják az ajándékbelépőket.

A témában tartott sajtótájékoztatón Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő emlékeztetett, a Fidesz szerint örülni kell a milliárdos új fürdőnek, ami azonban a politikus szerint lehetetlen akkor, ha a strand igénytelen emberek botrányaitól hangos.

A képviselő jelezte hetek óta hiába várja Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő válaszát, hogyan juthatnak belépőhöz a magukat mélyszegénynek tartó renitensek. Hozzátette ugyanakkor, birtokába jutott egy hangfelvétel, melyből kiderül az ingyenjegy forrása:

„Az interneten hallható felvétel szerint a miskolci kistérség osztogat ingyenjegyeket a közmunkásoknak, a miskolci kistérségi társulás elnöke pedig Kriza Ákos, Miskolc polgármestere.”

Jakab Péter felszólította a város első emberét, adjon magyarázatot arra, az általa irányított kistérség, milyen alapon osztogat strandbelépőket a közmunkásoknak.

– Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője –