Közlemény – Jobbik: Ígéretekkel tele a padlás Miskolcon is

Akt.:
Miskolc – Reagálás Orbán Viktor és Kriza Ákos miskolci sajtótájékoztatójára.

Ha a nagy bejelentésektől, ígéretektől fejlődhetne egy város, Miskolc az ország legfejlettebb települése lenne. A Fidesz 2010-ben minőségi munkahelyeket, közbiztonságot és elszámoltatást ígért. Egyik sem valósult meg: elszámoltatás és közbiztonság nincs, munkahely is csak a gereblye vagy a szalag mellett. A várost 5 év alatt több mint 7 ezren hagyták el, a fizetések messze elmaradnak az országos átlagtól, a miskolciaknak immár a 65 százaléka él a létminimumon vagy az alatt. S hogy mi a kormánypárt megoldása a megannyi problémára? Megannyi újabb ígéret.

Kedden Orbán Viktor és Kriza Ákos Miskolcon megállapodott abban, hogy lesz strand meg vár, sőt okos város is. Hogy a Fidesz-holdudvar helyett hogyan kívánják a helyi vállalkozásokat támogatni, a miskolciak bérrendezését megvalósítani, a közbiztonságot ténylegesen megszilárdítani, a fiatalok elvándorlását lefékezni, az egészségügy további tönkretételét megakadályozni, arról nem született megállapodás.

Orbán Viktor és Kriza Ákos egymással állapodott meg, nem a miskolciakkal. Utóbbiaknak marad az üres sikerpropaganda, esetleg egy újabb laptop. Cirkusz, ha már kenyér nincs.

– Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője –