BOON - PR cikk

2012.10.17. 09:23

Topaukció – a legjobb ajánlatok! Licitáljon, és vigye el a legjobb áron!

Már most nagy érdeklődés övezi a néhány napon belül elstartoló online árverésünket, ahol a legkülönfélébb termékek és szolgáltatások színes választékát találhatják meg a www.topaukcio.hu oldalon!

Már most nagy érdeklődés övezi a néhány napon belül elstartoló online árverésünket, ahol a legkülönfélébb termékek és szolgáltatások színes választékát találhatják meg a www.topaukcio.hu oldalon!Október 18-án indul újra nagy sikerű árverésünk, melyen több száz termék várja Önt! A licitáláshoz most könnyen és egyszerűen regisztrálhat a honlapon keresztül. Október 18-tól egészen október 29-én az esti órákig tehet ajánlatot a termékekre. Az árverés során bárki licitálhat, a lebonyolítást egy aukciós szoftver támogatja.

Szerezze meg Ön is álmai ajánlatát akár 50% kedvezménnyel!

Azoknak az olvasóinknak, akik még nem éltek portálunkon az online aukciós vásárlás előnyeivel, most egy rövid példával bemutatjuk az ajánlattételi eljárás menetét:

Egy termék bolti ára 20.000 Ft, kikiáltási ára pedig mindig ennek az árnak a fele, azaz jelen esetben 10.000 Ft. Az „A” ajánlattevő hajlandó lenne akár 13.000 Ft-ot is fizetni a termékért, így licitál rá és 13.000 Ft-ban rögzíti a titkos legmagasabb árajánlatát, ezzel az ajánlatával vezető helyen áll.

„B” ajánlattevő legfeljebb 12.000 Ft-ot hajlandó fizetni ugyanezért a termékért, tehát a titkos legmagasabb árajánlatát 12.000 Ft-ban rögzíti.

Mivel az „A” ajánlattevő a 13.000 Ft-os beállított licitmaximummal már magasabb titkos licitet rögzített, az aukciós szoftver ismét az „A” ajánlattevő nevében licitál, és automatikusan 12.000 Ft + licitlépcső (300 Ft), azaz 12.300 Ft-on rögzíti az aukció állását. Ez az „A” ajánlattevő által tehető legalacsonyabb árajánlat ahhoz, hogy ezen árucikk esetében a vezető árajánlatot továbbra is ő tartsa.

„C” ajánlattevő nagyon jónak találja a terméket, és úgy dönt, hogy 14.000 Ft-ig licitál érte. Ezt az értéket adja meg titkos legmagasabb árajánlatának. Mivel „C” ajánlattevő tartja a legmagasabb titkos árajánlatot, az aukciós szoftver „C” ajánlattevő nevében 13.000 Ft + licitlépcső (300 Ft), azaz 13.300 Ft ajánlatot tesz. Ez a licitlépcsővel több, és ezzel felüllicitálja „A” ajánlattevő 13.000 Ft-os legmagasabb árajánlatát. Immár

„C” ajánlattevő tartja a legmagasabb árajánlatot.

Az árverést lezárják. „C” ajánlattevő 13.300 Ft-ot fizet a termékért.

Titkos licitmaximumnál minimum két licitlépcsővel magasabbat kell választani az aktuális árnál. Az Ön által licitált, és megfigyelt termékek esetén Ön minden egyes licitnél e-mailben kap tájékoztatást a változásokról, így mindig naprakész információk állnak rendelkezésére az áhított termékekkel kapcsolatban. Ne maradjon le kedvencéről!

Jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!