Közlemény – Jobbik: A személyeskedés nem vezet eredményre

Onga – Onga polgármestere közleményében tájékozatlanságról beszél, pártutasításról fantáziál, talán élénk képzelőereje, esetleg az elmúlt 20 év rossz tapasztalata miatt. Ha az utóbbi történt, szeretném jelezni: a Jobbik nem ad utasításokat a képviselőinek, ellentétben más pártokkal.

Az, hogy polgármester úr felajánlotta segítségét megtisztelő, de nem kívánom egyetlen olyan személy szakmai véleményét sem kikérni a képviselői munkám során, akinek a szakértelme azt eredményezte, hogy az állam – közvetve a magyar adófizetők – kénytelen volt Onga tetemes adósságát átvállalni.

Végezetül őszintén remélem, hogy Onga polgármestere a jövőben mellőzi majd a személyeskedést, tapasztalt településvezetőtől ugyanis nem ezt, hanem szakmailag is megalapozott tetteket várnak a választók.

– Hegedűs Edgár, a Jobbik ongai önkormányzati képviselője –


Közlemény – Onga város polgármesterének válasza a Jobbik sajtótájékoztatójára

Onga – A képviselő úr most vette észre, hogy felnőtt – nyilatkozta dr. Madzin Tibor, Onga város polgármestere Hegedűs Edgár mai, rögtönzött sajtótájékoztatójával kapcsolatban. tovább »

Közlemény – A Jobbik nemet mond a díjemelésekre Ongán

Onga – A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy a város nemrég megválasztott képviselő-testületének többsége, Madzin Tibor polgármester javaslatára díjemelésekkel kezdte meg a munkát, ezzel is növelve a lakosság anyagi terheit. tovább »