Közlemény – Jobbik: A miskolciak jelesre vizsgáztak összefogásból

Jobbik: A miskolciak jelesre vizsgáztak összefogásból
Jobbik: A miskolciak jelesre vizsgáztak összefogásból
Miskolc – A miskolciak jelesre vizsgáztak összefogásból, segíteni akarásból, ezért köszönet illeti őket – ezt mondta Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője vasárnap, a párt karácsonyi adománygyűjtő akciójának utolsó helyszínén, egy miskolci bevásárlóközpont előtt.

Az akció főszervezőjével, Cseléné Figula Edinával közösen tartott sajtótájékoztatón Jakab Péter úgy fogalmazott, a Jobbik akciója két dologra világított rá: az adományozók nagy száma arra, hogy ha a miskolciakon múlna senki sem maradna az út szélén, az adományozottak nagy száma pedig arra, mekkora a szegénység a városban. A miskolci családokat egyszerre sújtja a magas munkanélküliség és az alacsony bérezés, így ma már az is segítségre szorul, akinek van munkahelye, tette hozzá.

A tájékoztatón elhangzott: a legtöbb igény a gyermekruhára és a tartós élelmiszerre érkezett, amelyeket a párt képviselői személyesen visznek ki az érintett családoknak. Jakab Péter hangsúlyozta: csak olyan családokat támogatnak, akik szegénységük ellenére is Miskolc épülését szolgálják, és akiket éppen ezért minden segítség megillet ahhoz, hogy átvészeljék a nehezebb időszakokat.

– Jakab Péter, Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke, miskolci frakcióvezetője –