BOON Sziréna

2016.02.25. 11:15

Sms-ben is megfenyegette volt miskolci szerelmét

Miskolc - Az utcán támadt rá volt barátnőjére és annak új barátjára a féltékeny férfi.

Miskolc - Az utcán támadt rá volt barátnőjére és annak új barátjára a féltékeny férfi.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség zaklatás, garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy mindössze 19 éves miskolci férfival szemben. A fiatalemberrel még 2014. szeptemberében szakított barátnője.

A férfit ez nagyon megviselte és hónapokon keresztül telefonon hívogatta illetve sms-ekkel zaklatta a lányt. Ilyenkor megveréssel, megszégyenítéssel fenyegette, ha nem állítja helyre kapcsolatukat.

Előkapta a dugóhúzót

2014. novemberében az utcán várta meg a lányt, aki egy fiú barátjával közeledett. A vádlott a fiatalok elé állt és kérdőre vonta a lányt. A vele lévő fiú próbálta szóban leszerelni az egyre agresszívabban fellépő vádlottat, azonban ez csak olaj volt a tűzre. A vádlott elővett egy dugóhúzót, melyen kés is volt és azzal hadonászott feléjük, majd a földre lökte a férfit és arcán megvágta.

Ütötte, rúgta

Egy járókelő sietett a pár segítségére, de a támadó nem tágított és többször megrúgta ellenfelét, aki ismét a földre esett, ahol ököllel ütlegelte illetve fejbe is rúgta. A járókelő ekkor értesítette a rendőrséget, aminek hatására a vádlott elmenekült a helyszínről. A rendőrök otthonából állították elő.

A sértett férfi a bántalmazás következtében az arcán, fején mellkasán zúzott, repesztett, vágott sérüléseket szenvedett, melyek nyolc napon belül gyógyultak.

Az ügyészség közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a büntetlen előéletű vádlottal szemben.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!