Közlemény – Folyamatosan csökken a lezárt közutak száma

Akt.:
Folyamatosan csökken a lezárt közutak száma
Folyamatosan csökken a lezárt közutak száma
A reggeli órákhoz képest a korábbi ágleszakadások és sorozatos fakidőlések miatt bevezetett útzárak közül többet is feloldhatott társaságunk. Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében újra járható a Répáshuta és Felsőtárkány közötti mellékút, Pest megyében pedig a Dunakeszi és Gödöllő, a Nagytarcsa és Isaszeg, a Gödöllő és Valkó közötti út, illetve a pilisszántói bekötőút.

Jelenleg is a nagyobb ágak és fák eltakarításán dolgoznak szakembereink a Katasztrófavédelemmel közösen Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Ómassa és Mályinka, valamint a Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló közötti úton, Heves megyében a 24-es főúton Mátraháza és Parádsasvár között, továbbá Galyatető és Mátraháza települések között, illetve a gyöngyösoroszi bekötőúton. Hasonló munkák zajlanak Pest megyében a Pilisszentkereszt-Pilisszentlélek útvonalon, valamint a dobogókői és lajosforrási bekötőúton.

A közlekedők az aktuális korlátozásokról folyamatosan tájékozódhatnak a nemrégiben teljesen megújult www.utinform.hu weboldalunkon.

– Pécsi Norbert Sándor, kommunikációs osztályvezető, Magyar Közút Nonprofit Zrt. –