Közlemény – Fidesz: Már három műszakban működik a miskolci hazugsággyár

Akt.:
Közlemény – Fidesz: Már három műszakban működik a miskolci hazugsággyár
Miskolc – Azt a várospolitikai célkitűzést, hogy Miskolcon fel kell számolni a nyomortelepeket, a lehető legszélesebb egyetértés övezi településünkön. Ennek az egyetértésnek különös súlyt ad, hogy maga a közgyűlés, vagyis önkormányzatunk legfőbb szerve hozott erről mindenkire kötelező döntést. A Fidesz-KDNP aláírásgyűjtési akciója sem volt még régen, amikor 35 ezer miskolci erősítette meg az összes miskolci nyomortelep felszámolásának szándékát.

Mindezek után kijelenthetjük, nincs ma a városban olyan Fidesz-KDNP-s politikus, választott tisztségviselő, aki a fenti egyértelmű akaratnyilvánítások kötelező érvényét tagadná.

Természetesen aki hisz a szemének láthatja, hogy a Számozott utcák területe is szegregátum, azaz nyomornegyed, s mint ilyen, felszámolandó, megszüntetendő városrész. Ha valaki mégsem hinne a
szemének, vagy csak simán Jobbikos pártpolitikus Miskolcról, annak a Központi Statisztikai Hivatal szegregációs adatbázisát ajánljuk figyelmébe a Számozott utcák státuszával összefüggésben.
Mindezen állításainkkal azért vagyunk kénytelenek ilyen részletességgel újra a miskolci közvélemény elé tárni, mert a miskolci Jobbik, a helyi hivatásos rémhírterjesztők ernyedetlen szorgalmú
gárdája, nem bír nyugton maradni és most már három műszakban működteti a hazugsággyárát.

Soós Attila, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője


Közlemény – Jobbik: Miskolc főépítésze: „nem szándékunk eltakarítani a számozott utcákat”

Miskolc – A telepfelszámolással kampányoló Fideszt egyre többen hozzák kellemetlen helyzetbe: nemrég a Máltai Szeretetszolgálat ismerte el, hogy bontás helyett fejleszteni szeretnék a számozott utcákat, erről azonban a választások előtt nem lehetett beszélni, a legutóbbi közgyűlésen pedig Miskolc főépítésze szólta el magát: nem szándékoznak „eltakarítani” a telepet. tovább »