Közlemény – Fidesz-KDNP: Nyomortelep-felszámolás – A kutya megint ugat, a karaván még mindig halad

Akt.:
Miskolc – A Jobbik annak idején a parlamentben és a városi közgyűlésben egyaránt akadályozta a nyomortelep-felszámolási programot és a fészekrakó ügy megszüntetésének a gyorsítását is. A Jobbik képviselőinek emiatt hónapok óta tartó, folyamatos magyarázkodási kényszerük, alig-alig palástolt lelkiismeretfurdalásuk van.

Az országos és a helyi sajtó mindeközben folyamatosan arról tudósít, hogy a miskolci városvezetés nagyobb sebességre kapcsolt és szerte a városban, így a számozott utcákban is ütemesen zajlanak a nyomortelep-felszámolással összefüggő végrehajtási eljárások, zajlik a lakások kiürítése. Ráadásul Miskolcon az elmúlt időszakban már több nyomortelep – szintű épületet bontatott el a város, a Búza tértől, az Álmos utcáig.

Mindez nem tetszik a Jobbiknak és az önmagát kereső párt most egy olyan Kúria döntésből próbál politikai hasznot húzni, amely döntés egyébként semmilyen hatással nem lesz majd a miskolci nyomortelep-felszámolási programra.

A kutya tehát megint ugat, a nyomortelep-felszámolási program karavánja pedig lendületesen halad Miskolcon.

– A Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportja –


Közlemény – Jobbik: Még el sem kezdődött, véget is ért a telepfelszámolás

Miskolc – A Fidesz az elmúlt egy évben arra építette a telepfelszámolást, hogy a falvakból korábban Miskolcra költöző renitenseket 2 millió forinttal fogják a város elhagyására ösztönözni. A tavaly májusban elfogadott lakásbérleti rendelet ugyanis csak akkor biztosítja ezt az összeget az alacsony komfortfokozatú önkormányzati lakások bérlőinek, ha abból vidéken vásárolnak ingatlant. tovább »