Közlemény – Fidesz-KDNP: Lázas semmittevés az MSZP-ben, terepszínű gatyában és rohambilikben parádéznak a Jobbikosok

Miskolc – A Fidesz-KDNP miskolci frakciójának hétfői sajtótájékoztatóját Soós Attila tartotta, aki azzal kezdte, hogy a Kriza Ákos és a frakció által elindított telepfelszámolási program első látványos sikerei, – Álmos utca és környéke – valamint a nyomortelepek felszámolásáért indított aláírásgyűjtési akció hatalmas városi visszhangja összezavarta és a lázas-semmittevés állapotába juttatta a miskolci MSZP-t.

A szóvivő elmondta, mióta kiderült, hogy a helyi szocialisták a Jobbikkal és a DK-val egyetemben nem támogatták a májusi közgyűlésen a jelenlegi városvezetés nyomortelep-felszámolási programját, a miskolci szocialisták a nyilvánosság előtt csak magyarázkodni képesek.

Soós Attila elárulta, hogy ezen a héten az MSZP-sek a Corvin utcai pártházukba szerveztek egy eseményt arra, hogy kideríthessék: vajon miért nem tett semmit az MSZP hosszú-hosszú esztendőkön keresztül a város szegénytelepei ellen? Káli Sándor, Simon Gábor és a többi MSZP-s vezető nyolc hosszú év alatt például miért nem mondott soha egy mondatot sem a Számozott utcákról, az ott lakókról?

A Fidesz-KDNP miskolci frakciója szerint fel kell tenni a kérdést a miskolci Jobbikkal kapcsolatban: tényleg olyan vezetőket szeretnének egy százhetvenezres városban, akik terepszínű katonai egyenruhában, fejükön rohambiliben parádéznak?

Látszik, hogy a Jobbik minden elképzelése a valós városvezetéstől és probléma megoldástól igen távol áll. Ötletük sincs, mit lehet és kell tenni Miskolcért és nehezen viselik el, hogy Kriza Ákos polgármester és csapata jogszerűen jár el. Jobban esik nekik a hőzöngés, amivel egyébként pont azt érnék el, hogy a szegénytelepekről kiköltözők helyben maradnának – fejtette ki a szóvivő.

A miskolci Jobbik próbálja feledtetni az el nem felejthetőt városi közvéleményünk előtt: azt, hogy a májusi közgyűlésben nemet mert mondani Kriza Ákos nyomortelep-felszámolási programjára – zárta a sajtótájékoztatót Soós Attila.

– A Fidesz-KDNP miskolci szervezete –