Közlemény – Fidesz-KDNP: Képviselők és “seriffek”

Miskolc – Minden Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő tudja, hogy Miskolc rendjét csak a miskolci polgárokkal együtt őrizhetjük.

Ebből a felismerésből adódóan és nem azért, mert „hatóságosdit” játszanak helyi politikusaink, vettek részt az összevont hatósági ellenőrzéseken választókörzetükben az egyéni képviselőink. Január vége óta, nemcsak a belvárosban lakók, hanem a Béke szálló környékén, a Szondi telepen, a Lyukóvölgyben és a Bábonyibércen élők is találkozhattak a Fidesz-KDNP politikusaival.

Az összevont hatósági ellenőrzéseken való intenzív képviselői jelenlét és a polgárokkal történő folyamatos konzultáció, már az áprilisi közgyűlésre való felkészülését is szolgálta képviselőcsoportunknak. Hiszen Miskolcon éppen az áprilisi közgyűlésen hozzuk létre a helyi „seriffek”, a körzeti rendészek csatasorba állításának személyi és szervezeti feltételeit.

Mert összegzésképpen mit is mondtak a hatósági ellenőrzéseken tapasztalatokról képviselőink?

Hogy igenis, nagyon nagy szükség van, lenne, a helyi ügyeket, a helyi problémákat, a konkrét emberi viszonyokat jól ismerő, szinte mindig, mindenki által elérhető körzeti rendészre!

Akit a helyiek csak a „mi rendőrünknek”, a mi „seriffünknek” hívhatnának!

Az önkormányzati rendészet és a rendőrségi járőrszolgálat, az összevont hatósági ellenőrzések, valamint a képviselői konzultáció tapasztalatainak összegzése tehát ezekben a napokban zajlik. Az áprilisi közgyűlésen az így összegzett tapasztalatoknak az alapján kívánunk dönteni a miskolci körzeti rendészek, a helyi „seriffek” csatasorba hívásáról.

– Hollósy András, a Fidesz-KDNP képviselőcsoport szóvivője –
hirdetés


hirdet�s