Közlemény – Csatornatisztításért próbálnak pénzt kicsalni a MIVÍZ nevében Miskolcon

Miskolc – Csatornatisztítás ígéretével próbálnak pénzt kicsalni eddig ismeretlen személy vagy személyek Miskolcon a MIVÍZ Kft. nevében.

A közcsatornák tisztítása nem okoz fennakadást a város napi működésében és nem korlátozza a felhasználót, így arról külön értesítést nem küld a MIVÍZ Kft., ezen munkavégzés során nem keresi a felhasználót. Ráadásul a csatornatisztítás része a közszolgáltatásnak, a szolgáltatási díjban benne van, azért külön díjat nem számít fel a cég.

Mégis, csatornatisztítás ígéretével próbálnak pénzt kicsalni eddig ismeretlen személy vagy személyek a MIVÍZ Kft. nevében.

Amennyiben a MIVÍZ Kft. nevében csatornatisztításért előleget vagy díjat kérnek, abban az esetben jelezzék a csaláskísérletet a Rendőrség felé vagy hívják a MIVÍZ diszpécserszolgálatát a 06-46/519-388-as telefonszámon.

Pásztor Imre, Miskolc Holding0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s