Közlemény – Ajándékokkal lepte meg az MSZP a vesebetegeket

Jobbra Hajkóné Homolya Gizella, az MSZP miskolci alelnöke, balra Korinthus Katalin, a Vesebetegek B-A-Z megyei egyesületének elnöke
Jobbra Hajkóné Homolya Gizella, az MSZP miskolci alelnöke, balra Korinthus Katalin, a Vesebetegek B-A-Z megyei egyesületének elnöke
Miskolc – Ruhákkal, tartós élelmiszerekkel, gyermekjátékokkal lepte meg a Vesebetegek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületét az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén és miskolci szervezete nevében Hajkóné Homolya Gizella, az MSZP miskolci alelnöke, a Baloldali Nőtagozat elnöke kedden, az egyesület karácsonyi ünnepségén, a megyei kórházban működő FMC Miskolci Nefrológiai Központban.

A szocialisták – akárcsak az elmúlt több mint 20 évben – idén is több karitatív akciót szervezek/szerveznek decemberben, karácsony környékén. Dr. Varga László országgyűlési és a dr. Simon Gábor miskolci önkormányzati képviselő, frakcióvezető december elején jelentették be, hogy az MSZP most is gyűjt és oszt adományokat a nehéz sorsú, rászoruló családoknak Miskolcon.

Az összegyűlt adományok egy részét ezúttal a vesebetegek kapták, a többit a rászoruló családok otthonába szállítják ki a párt politikusai, aktivistái. A vesebetegek nevében Korinthus Katalin, az egyesület megyei elnöke vette át a csomagokat az MSZP alelnökétől.

– Az MSZP miskolci szervezete –