Közlekedésbiztonság Gyermekszemmel”

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Balesetmegelőzési Bizottság és az ORFK-OBB gyermekrajz-pályázatot hirdet 2007. évben 3-6, 7-10 és 11-14 éves korosztály számára „ Közlekedésbiztonság Gyermekszemmel” címmel.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Balesetmegelőzési Bizottság és az ORFK-OBB gyermekrajz-pályázatot hirdet 2007. évben 3-6, 7-10 és 11-14 éves korosztály számára „Közlekedésbiztonság Gyermekszemmel” címmel. A pályaművek mérete: A/4, vagy A/3.
Beküldési határidő: 2007. április 10.
Beküldési cím: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, 4400 Nyíregyháza, Bujtos út 2.
A pályaműveket névvel, lakcímmel és az óvoda, iskola címével ellátva – a rajzok hátoldalán – kell beküldeni. A megyei Balesetmegelőzési Bizottság által létrehozott zsűri korosztályonként az első 5-5 pályaművet megyei szinten jutalmazza.

Az országos zsűrizésre korosztályonként 5-5 pályaművet terjeszt fel. A díjnyertes pályaműveket, rajzokat beküldőket levélben értesítjük. A legsikeresebb pályaművek a Rendőrség napján, illetőleg az országos zsűrizésre felterjesztett rajzok, pályaművek 2006. májusban Budapesten kerülnek kiállításra.
Az országos pályázatra benyújtott díjnyertes pályaművek beküldőit az ORFK-OBB az Megyei Balesetmegelőzési Bizottságon keresztül írásban értesíti. Az OBB fődíja korosztályonként 1-1 kerékpár.

A beküldött rajzokat, pályaműveket nem őrizzük meg és nem is küldjük vissza.

– Fullajtár András –