Friss hírek

2010.01.28. 10:59

Taxist rabolt, hogy visszakerülhessen a sittre

<p>Egy nemrég szabadult elítélt túl hûvösnek és idegennek találta az ukrán valóságot, ezért kirabolt egy kijevi taxist, hogy újra élvezhesse a börtönkosztot és a benti otthonos meleget - adta hírül szerdán a Korreszpondent.net hírportál. Kívánsága akár hét évig terjedõen is teljesülhet.</p>

A 45 éves Vaszilijt három hónapja helyezték szabadlábra. Az ukrán fõvárosban hajlék és pénz nélkül tengette életét, mivel egy munkaadó sem akarta alkalmazni. Éhezett, ráadásul több ízben megtámadták az utcai suhancok. Az elmúlt napokban beköszöntött mínusz 25-30 fokos fagyok nyomán végképp torkig lett e számára idegen világgal. Leintett hát egy taxist, akit egy késsel megfenyegetett, hogy adja át a bevételét.

Miközben a taxi vezetõje kiugrott a jármûbõl, és segítségért kiáltozott, a támadója kényelmesen hátradõlt az ülésen, s egykedvûen dohányozva várta be a rendõröket.

A rendõrségen azzal magyarázta a tettét, hogy nem tudott mit kezdeni a keserû szabadsággal, ezért úgy döntött, hogy bármi áron visszakerül a börtönbe, ahol szerinte legalább meleg van, biztonságosak a közállapotok, ráadásul napi háromszor enni adnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!