Mezőkövesd Zsóry FC

2020.01.08. 15:30

Iráni helyett kazah az albánok előtt vagy után

A kazah FK Kaspiy Aktau ellen játszik a Kövesd az iráni Sepahan FC helyett.

Berecz Csaba

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapata vasárnaptól Törökországban edzőtáborozik, és szerdán 17.00-tól lejátssza az első felkészülési meccsét, amelyen a török Besiktas lesz az ellenfelük.

Ternován is

A sárga-kékek ezen kívül további két mérkőzésen lépnek pályára Sidében, mindkettőt szombaton játsszák. Az albán FK Tirana elleni találkozót 15.00-kor kezdik, a másik összecsapáson viszont nem a korábban leszervezett együttes ellen meccselnek, ugyanis az iráni Sepahan FC együttese a kényes politikai helyzet miatt nem érkezett meg Törökországba, így a kövesdieknek új ellenfelet kellett találniuk. Ez a kazah FK Kaspiy Aktau gárdája lett, akikkel abban már megállapodtak, hogy szombaton összecsapnak velük, de az még kérdéses, hogy a Tirana elleni találkozó előtt, vagy után rendezik ezt a találkozót.

Mint arról már beszámoltunk: a kövesdiek keretéből több játékos sem kelt útra, öten, Sajbán Miklós, Sajbán Máté, Molnár G., Dombó és Bertus azért, mert tavasszal szinte biztos, hogy másik együttesben folytathatják a pályafutásukat, Vajda pedig azért, mert megbetegedett. Utóbbi játékosról, arról, hogy esetleg a csapat után utazik-e, azt nyilatkozta a kövesdiek szakmai igazgatója, Tóth László, hogy szinte biztosan nem, mert tüdőgyulladása van. A szakmai vezetőtől azt is megtudtuk, hogy a DVTK-s Ternován már vasárnap elutazott velük a próbajátékra, csak az ő nevét kifelejtette a felsorolásból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában