Friss hírek

2009.01.02. 11:30

LABDARÚGÁS: Juhász Roland is kapós lett

<p>Juhász Roland lehet az egyik legnagyobb fogás a januári átigazolási piacon - írja a brit Daily Mail című újság. A lap összeállított egy tizes listát azokról a játékosokról, akik szinte biztos, hogy klubot cserélnek az év elején és rengeteg gárda igyekszik megszerezni őket. Összeállításuk szerint a magyar védő jelenleg a legkapósabb hátvéd Európában.</p>

Az Anderlecht 25 éves játékosára akkor figyeltek fel a Premier League-ben szereplő klubok játékosfigyelői, amikor nagyszerűen játszott az Észak-Írország elleni barátságos mérkőzésen. A figyelők eredetileg egy másik magyar, a hannoveres Huszti Szabolcs miatt utaztak Belfastba, de Juhász játéka nagy hatással volt rájuk és mindenképp szeretnék megszerezni a tehetséges védőt.

Juhász mellett egyébként olyan játékosok szerepelnek a listán, mint Benni McCarthy, a Blackburn csatára, James Beattie, a Sheffield United támadója, vagy éppen Jurij Zsirkov, a CSZKA Moszkvából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!