Miskolci Szimfonikusok

2019.11.14. 18:00

Hangszerező: elsőként a vonósokkal

Új, gyermekeknek szóló programmal debütál november 16-án szombaton a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

Illusztráció

Forrás: ÉM-archívum

A Hangszerezők címre keresztelt délelőtt interaktív hangszerbemutató az alsó tagozatos gyermekeknek. A Miskolci Szimfonikus Zenekar életében nagyon fontos szerepet tölt be a gyermek- és ifjúsági programok életre hívása. Gondoljunk csak a nagy sikerű Ciróka Babakoncertekre a 0-3 éves korosztálynak, a Játsszunk zenét a Szimfonikusokkal című sorozatra a 3-10 éves korosztálynak, a Hang-ár tehetséggondozó programra, a Filharmónia ifjúsági koncertjeire, vagy a Balázs Győző Református Gimnáziummal közösen alkotott összművészeti produkciókra.

Minden tekintetben új kezdeményezésként indul el a 2019/2020-as évadban a Hangszerező című program, ami nem más, mint hangszerbemutatóval egybekötött, kreatív együtt muzsikálás, elsősorban az általános iskolás korosztálynak. Sok-sok játékkal, humorral, vetítéssel, érdekességgel. A koncerteken minden alkalommal más-más hangszercsoportot mutatnak be majd a gyerekeknek, játékos, interaktív formában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában