Köszöntötték a szociális szféra munkatársait Szerencsen

A kitüntetettek
A kitüntetettek
Szerencs – Vannak közöttünk gondoskodásra szorultak, akiken legnagyobb tudásukkal igyekeznek segíteni Szerencs ez irányú gondozói – mondta Koncz Ferenc szerencsi polgármester azon az ünnepségen, amelyet a Szociális Munka Napja alkalmából tartottak a Rákóczi-várban.

A város első embere hozzátette, a maga részéről mindent megtesz, hogy a szociális szféra intézményei, az ott dolgozók semmiben ne érezzenek hiányosságot, végül kívánságának adott hangot, hogy az ország vezetése tartsa meg azt a fantasztikusan jól működő szociális ellátó rendszerét, ami hosszú évek alatt alakult ki, amelyben szakképzett, hozzáértő, emberek felé fordulók dolgoznak, és emberséggel teszik a dolgukat.

ÉM

A résztvevők

Az eseményen mint ünnepeltek vettek részt a Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet, a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ, a Szerencsi Idősek Otthona, továbbá a Gyémántkapu Idősek Otthonának munkatársai. Az ünnepségen részt vettek közül elismerésben részesült Juhász Jánosné, Béniné Rostás Erzsébet, Maczkó Zsoltné és Molnár József. Az okleveleket és ajándékokat Koncz Ferenc, illetve az intézmények vezetői adták át a kitüntetetteknek.