Köszöntés a DVTK legendájának, üzenet az FTC elnökének

Akt.:
Köszöntés a DVTK legendájának, üzenet az FTC elnökének
Köszöntés a DVTK legendájának, üzenet az FTC elnökének - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Győzelemmel örvendeztette meg a még kitartó diósgyőri szurkolókat a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata a 2015-ös esztendő utolsó meccsén. Természetesen a pályán kívül, a lelátón is voltak érdekes események, amelyet most megosztunk olvasóinkkal. Nézze meg Ön is a DVTK – Békéscsaba mérkőzés felvételeit.

,,Isten éltessen Gyuri bácsi!” – ez volt a hazai szurkolói koreográfia, ezzel a kiírással üzentek a 69. percben Veréb Györgynek, a DVTK kapusedzőjének, aki csütörtökön ünnepelte 66. születésnapját. A köszöntéshez ezt látva többen csatlakoztak, szinte az egész stadion együtt énekelte azt, hogy ,,bol-dog, bol-dog, bol-dog születésnapot, kívánjuk, hogy legyen még, sok ilyen szép napod”.

Egy másik kiírás is látható volt a diósgyőri ultrák szektorában. Az ősi rivális ferencvárosi drukkerekkel szolidaritást vállalva, az FTC elnök Kubatov Gábor távozását követelték, illetve feltették a költői kérdést – nem éppen irodalmi stílusban -, hogy miért szükséges a regisztráció a mérkőzések látogatásához. Ez egyébként nem az első ilyen akció volt a Diósgyőr szurkolói részéről, hiszen emlékezhetünk: az október végén lejátszott DVTK – FTC meccsen is “megtalálták” a zöld-fehérek első emberét.


Fotók:

DVTK vs. Békéscsaba, I. képsor >>>

dvtk_ultras_boon_hgy01


DVTK vs. Békéscsaba, II. képsor >>>

dvtk_szurk_boon_aj01


Videók: