Köszönöm neked, Miskolc!

Aranyosi Péter,
Aranyosi Péter, - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Meghatódott Aranyosi Péter, hogy idén ő érdemelte ki a Miskolci Múzsa Díjat.

Bár a díjátadás csak jövő év elején a magyar kultúra napján lesz, de a napokban bejelentették, hogy ebben az évben Aranyosi Péter miskolci humorista kapja meg a Misklolci Múzsa Díjat. A díjazott könnyekig meghatódott és Facebook-oldalán ezt írta: „Köszönöm, Miskolc!”

Ahogy mondani szokták a hír felrobbantotta a közösségi portált. Gratulációk egész sora volt olvasható a bejegyzés alatt.

„Gratulálok! Megérdemled, mert műsoraid és személyes találkozás során is meggyőztél jó és igaz ember vagy, és ízig-vérig miskolci. Lehet kicsit bolond is de így tökéletes. További sok sikert!”

A humor Tigris-tankja

„Nagyon sok szeretettel gratulálok Borsod megye leghumorosabb szülöttjének, a humor Tigris-tankjának, akire mindannyian büszkék vagyunk, mert nem felejtette el, honnan jött. Úgy látszik, nem csak te vagy a népeddel hanem ők is veled vannak…”

FB


Aranyosi Péter
Miskolc - Aranyosi Péter humorista, előadóművész kapja az idei Múzsa Díjat. Több mint másfél évtizedes hagyomány, hogy a lokálpatrióták által alapított Miskolci Múzsa Díj Alapítvány évről évre kitüntet olyan személyt vagy közösséget, aki vagy amelynek tagjai a borsodi megyeszékhely jó hírét viszi...