„Köszönöm, Borsod!” – Újra az Ongropacknál járt Orbán Viktor

Akt.:
Újra az Ongropacknál járt Orbán Viktor
Újra az Ongropacknál járt Orbán Viktor - © Fotó: Orbán Viktor Facebook
Miskolc, Szirmabesenyő – Villámlátogatásra megyénkbe érkezett pénteken Orbán Viktor miniszterelnök. A nem sajtónyilvános útja a Szirmabesenyő közigazgatási területén elhelyezkedő, március végén felavatott Ongropack Kft.-hez vezetett, hogy köszönetet mondjon az országgyűlési választáson kapott támogatásért.

A látogatáson készült rövid videót és fotókat a Facebook-oldalán tette közzé a kormányfő.

A választást megnyertük, hálásak vagyunk a biztatásért, köszönjük a bizalmukat”

– hallható a videón.

Mint azt Orbán Viktor jelezte, ilyenkor néhány helyre, amelyeknek szimbolikus jelentőségük van, el szokott menni, hogy köszönetet mondjon ezért.

Újra az Ongropacknál járt Orbán Viktor

Azt is felidézte, hogy a március végi üzemátadáson három fontos dologról beszélt. Elsőként említette az ország megvédését, amit ma is tart. Másodikként azt ígérte: mindenkinek lesz munkája, ezt is tartja – hangsúlyozta. A harmadik pedig, hogy egyre jobban meg fogja érni dolgozni, és ezt tudjuk is tartani – tette hozzá a miniszterelnök, végezetül sok erőt és jó egészséget kívánt a jelenlévő dolgozóknak.

ÉM


Az Országgyűlés plenáris ülése
Budapest - A kormánynak "Magyarország az első, de munkánkkal Európát is erősíteni akarjuk" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Országgyűlésben, ahol bemutatta az új kabinetet. A kormányfő hangsúlyozta: a 2010-2030 közötti 20 évet egy korszaknak tartja, mert egy országot csak úgy ...

Az új kormány tagjai a Sándor-palotában tartott kinevezési ünnepségen 2018. május 18-án. Középen Áder János köztársasági elnök (b8) és Orbán Viktor miniszterelnök (b7), mellettük balról-jobbra Trócsányi László igazságügyi miniszter, Süli János, a paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Palkovics László nemzeti innovációs és technológiai miniszter, Kásler Miklós emberi erőforrásokért felelős miniszter, Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Bártfai-Mager Andrea a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Nagy István agrár- és vidékfejlesztési miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Varga Mihály pénzügyminiszter.
Budapest - Kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának minisztereit Áder János köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új kabinet. Áder János államfő a Sándor-palotában reggel kilenckor kezdődött kinevezési ünnepségen adta át a kormány tizenhárom miniszterének megbízólevelét....