Kósa Lajos: a vezetés ügyességén múlik egy város sikere

Bátonyterenye – Debrecen első embere azt tanácsolta a bátonyterenyeieknek, hogy ne pártok alapján döntsenek, hanem a személyre szavazzanak, nézzék meg, hogy az ő jelöltjük mit tett eddig a településért, a másik párt tagja pedig miért hagyta cserben a várost.

Nem azon fog múlni egy város sikere, hogy a vezetése egyszínű-e a kormánnyal és a kormány támogatja-e vagy sem, hanem azon, hogy milyen ügyes a városvezetés, mennyire tudja összefogni a település lakóit a közös célok megvalósítása érdekében – mondta csütörtökön Bátonyterenyén Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere.

Kósa LajosOláh Károlynak, a Fidesz és a KDNP közös polgármester-jelöltjének a meghívására érkezett Bátonyterenyére, s vett részt lakossági fórumon, ugyanis a településen vasárnap rendeznek időközi polgármester-választást, miután Vanya Gábor, a várost addig vezető MSZP-s politikus, a gazdasági életből kapott állásajánlatra hivatkozva, április 30-án lemondott posztjáról.

A fideszes politikus arra kérte a választókat, hogy vasárnap ne támogassák annak a pártnak a jelöltjét, akinek elődje elhagyta a süllyedő hajót. Úgy fogalmazott, ha lelép a kapitány a hajóról, mert baj van, akkor az utazóközönség legjobb, ha a legénységet is utána dobja.

Debrecen első embere azt tanácsolta a bátonyterenyeieknek, hogy ne pártok alapján döntsenek, hanem a személyre szavazzanak, nézzék meg, hogy az ő jelöltjük mit tett eddig a településért, a másik párt tagja pedig miért hagyta cserben a várost.

(radio.hu)