Sport

2015.04.11. 00:46

Mezőkövesd Zsóry FC: Egy pont idegenből

A labdarúgó NB II 23. fordulójában a Soroksáron lépett pályára a Mezőkövesd Zsóry FC csapata pénteken délután.

A labdarúgó NB II 23. fordulójában a Soroksáron lépett pályára a Mezőkövesd Zsóry FC csapata pénteken délután.

Jegyzőkönyv

Soroksár SC – Mezőkövesd Zsóry FC

1-1 (1-0)

Budapest, 400 néző. V.: Németh Á.

Soroksár SC: Holczer – Simita (Szenes, 59.), Lovrencsics, Lannert (Balaskó, 76)., Pandur – Sándor I. (Hodgyai, 81.), Gohér, Vass Zs., Huszák T. – Farkas A., Pál A. Vezetőedző: Lisztes Krisztián.

Mezőkövesd Zsóry FC: Kunsági – Hegedűs Cs., Nánási, Szeles, Sváb – Takács P., Nyilas (Tajthy, 76.), Kulcsár K. (Molnár G., 70.), Balajti – Bajzát, Medgyes (Máté, 82.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

23. perc: Egy hazai csúsztatás után Sándor I. 8 méterről a mezőkövesdi kapu bal sarkába lőtt, 1-0.

73. perc: Molnár G. lefordult a védőkről, majd Bajzátot indította, aki 8 méterről úgy lőtt a kapuba, hogy labda Holczert érintve került a hálóba, 1-1.

Jók: Holczer, Lovrencsics, ill. Kunsági, Nyilas.

Lisztes Krisztián: – Nagyon készültünk a meccsre, amelyen próbáltuk a saját játékunkat játszani. Tudtuk, hogy lesznek olyan pillanatok, amikor beszorulunk és bár a végére többen elfáradtak, de ha jobb egyéni teljesítményeket nyújtunk majd, akkor nyerhetünk is.

Lucsánszky Tamás: – Az első félidőben enerváltak voltunk. A szünet után olyan erényeket csillogtattunk meg, amelyekkel – ha értékesítjük helyzeteinket – akkor ezt a meccset meg kellett volna nyernünk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!