Korszerű és hatékony szigetelés

Akt.:
Korszerű és hatékony szigetelés
© IsoRihner - szórt purhab szigetelés
Manapság már nem kérdés az épületek hőszigetelésének fontossága. A megfelelő szigetelés jelentősen csökkenti a fűtési költségeket, megszünteti az épületfizikai károsodásokat (páralecsapódás, penészesedés), és kedvezően befolyásolja a belső klímát. A kevesebb tüzelőanyag felhasználásával pedig nagy mértékben hozzájárulhatunk a környezetszennyezés csökkentéséhez is.

Napjainkban a hőszigetelés csúcsát, a purhab szigetelés képviseli, ezért is szakosodott az IsoRihner magánházak, kereskedelmi- és középületek szórt purhabbal való szigetelésére. Ennek a technikának a nagy előnye a régi szigetelőanyagokkal szemben, hogy nem zsugorodik, nem esik össze, valamint egészségre ártalmatlan, és még sok olyan jó tulajdonsága is van, amelyeket a jelenlegi hőszigetelések egyike sem tud egyszerre nyújtani. Hő-, víz- és hangszigetelésre egyaránt kiváló, ezért is lett az egyik legnépszerűbb szigetelőanyag az építőiparban. Természetesen csak hozzáértő, referenciákkal rendelkező szakemberek által kivitelezett szigetelés garancia a minőségre, amire az IsoRihner nyújtja a legjobb megoldást.

Nívós szolgáltatás

A megbízható, biztos háttérrel és tapasztalt szakembergárdával rendelkező cég már több, mint 15 éve nyújt kimagasló szolgáltatást a szórt purhabos szigetelés területén. Évente több mint 50 000 m2 lakóegység és 30 000 m2 csarnok szigetelését végzik el felelősségteljesen. Több száz tető, hotel, raktár, valamint fém-, fa- és tégla szerkezetű csarnokok hőszigetelését, pincék, (panellakás) erkélyek, valamint lakóházak vízszigetelését, és irodák, irodaházak, lakóházak, bárok, bisztrók és klubok, valamint termelő berendezések hangszigetelését végezték el Romániában, hazánkban, Franciaországban, Spanyolországban, Belgiumban és az Amerikai Egyesült Államokban is.

Modern technológia

Általában véve a tetőzetnél, mennyezetnél, homlokzatnál, valamint padlásnál figyelhető meg a legnagyobb hőveszteség, ezért nagyon fontos, hogy a ezek minél jobban legyenek leszigetelve. A szórt purhabbal egy olyan különleges védőréteg jön létre, amely csökkenti a hőveszteséget, így akár 40%-os hőfogyasztást is meg lehet takarítani. Mindemellett hosszútávon megőrzi a fából készült anyagok minőségét a farontó gombákkal, rovarkártevőkkel és rágcsálókkal szemben. Ezért a szórt purhab a legoptimálisabb termék a tetőszerkezetek hőszigeteléséhez is. Zártcellás anyagszerkezetének köszönhetően a teraszokra, födémszerkezetekre felhordott poliuretán hab egy különleges víz- és hőálló bevonatot hoz létre, amelyet elasztomer anyaggal vagy más típusú védőréteggel kell bevonni, így az ultraibolya sugárzás okozta károk megelőzhetővé válnak. Mindemellett a különféle födémszerkezetek és padlók, beltéri és kültéri falak purhabbal való szigetelése során az esetleges repedések és rések is megtöltődnek.

Csarnokok, ipari telepek

Az IsoRihner egyik nagy előnye abban rejlik, hogy egyszerre több csapat mozgósítására képes, így hatékonyan és gyorsan végezik el a purhab felszórását akár nagyobb ipari épületeken is. Széles körű felhasználhatóságának köszönhetően a purhabot nagyon sokféle felületen lehet alkalmazni. Legyen szó bojlerek, tartályok, pufferek, silók, kazánok hő- vagy vízszigeteléséről az IsoRihner csapatára mindig számíthat! Sőt, két terem közötti zavaró zajok megakadályozására, iroda- és szórakozó helyiségek, előadó- és színháztermek megfelelő teremakusztikai körülményeinek biztosítására is a legideálisabb megoldás. A hőszigetelő rendszer óriási előnye, hogy telepítése során az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást, egyedülálló tulajdonsága, hogy lehetővé teszi a bonyolult terek gyors és egyszerű hőszigetelését.

Az IsoRihner szakember gárdája nemcsak tökéletesen elvégzi a munkát, hanem tanácsadással is ellátják az ügyfeleket. A szolgáltatásukra 10 év, a felszórt purhabra pedig 20 év garanciát vállalnak. Keressék az IsoRihner szakértelmét, hiszen a szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Elérhetőség:

IsoRihner Magyarország
Tel.: +36 70 540 2462 (hétköznap 08:30-tól 16:00-ig)
E-mail: kapcsolat@isorihner.hu
Webpage: www.isorihner.hu
Facebook: https://www.facebook.com/IsoRihnerHU/
410554 Nagyvárad, Ogorului út 2/L
Bihar megye

– PR cikk –

Címkék: