Körözöttett fogtak a rendõrök

A rendõrök csütörtökön, Budapesten fogták el azt a férfit akit lõfegyverrel, lõszerrel és kábítószerrel visszaélés miatt körözött a Nyíregyházi Rendõrkapitányság- közölte csütörtökön a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság. Úgy tudni, arról a Kocka becenevû férfiról van szó, akinek a lakásán múlt héten egész fegyverarzenált találtak a rendõrök.

Mint ismert, pénteken már elfogták, de azután szabadon engedték azt a férfit, akirõl a hétvégén kiderült: fõvárosi lakása tele van éles lõfegyverekkel. A férfit pénteken Nyíregyháza közelében, kommandósok fogták el: akkor drog, gázpisztoly, illetve kés volt nála. A férfi elfogása után szabadlábon védekezhetett, de közben a fõvárosi lakásában is házkutatást tartottak a rendõrök, akkor került elõ az arzenál, a férfi viszont eltûnt. A Kocka becenevû férfit országos elfogatóparancs alapján keresték a rendõrök.

Úgy tudni, a csütörtökön elfogott személy megegyezik a fent említett férfival. A rendõrség közleményében csak annyit közölt, hogy a rendõrök Budapesten elfogták azt a 35 éves ajaki férfit, akit lõfegyverrel, lõszerrel és kábítószerrel visszaélés miatt körözött a Nyíregyházi Rendõrkapitányság.